La Gioiosa Prosecco Spumante Treviso Brut 0,2l 11%

 
A je to v košíku!
La Gioiosa Prosecco Spumante Treviso Brut 0,2l 11% 1 Ks La Gioiosa Prosecco Spumante Treviso Brut 0,2l 11% SKLADEM > 5 Ks 95 Kč s DPH Cena celkem 95s DPH
  • Výrobce / značka: La Gioisa
  • Země: Itálie
  • Obsah alkoholu %: 11
  • Objem: 0.2 l
  • Chuť: Jablko
  • Aroma: Jablko
  • Doporučená teplota podávání: 6 - 8 °C
  • Zbytkový cukr: 12,0 g/l
  • Kyselina: 5,8 g/l
  • Kód produktu: 23901

La Gioiosa Prosecco Spumante Treviso Brut zaujme platinově žlutou barvou a jemným perlením. Na první dojem odhaluje tóny medového melounu, zralého jablka a fialek. Na patře je suché, kulaté a hladké. Doporučujeme pro osvěžující zážitek.

Kolik kusů máme skladem?
Pro online nákup SKLADEM > 5 Ks
   
K expres odběru
a dopravě po Praze
SKLADEM 1 Ks
95 s DPH 475 Kč / 1l 
- +
Doprava Alkohol.cz po Praze Již dnes
Osobní odběr PRAHA - Expresní vychystání Již dnes
Wolt - doručení od 30 min po celé Praze Již dnes
Wolt - doručení na čas po celé Praze Již dnes
Doručení na adresu Messenger Již zítra
Uvedené doby jsou informativní, vycházejí z předpokládaných dodacích lhůt přepravních firem.
KAMENNÁ PRODEJNA
V PRAZE
97 % ZBOŽÍ SKLADEM
A IHNED K ODESLÁNÍ
EXPRESS DODÁNÍ
PO PRAZE DO 90 MINUT
DOPRAVA ZDARMA PŘI
NÁKUPU NAD 5 000 Kč
Podrobný popis produktu
Jablko
Jablko

Nádherné perlení a vůně

La Gioiosa Prosecco Spumante Treviso Brut je luxusní šumivé víno z oblasti Veneto. Se svou zářivou platinově žlutou barvou a jemným perlením potěší oko každého milovníka prosecca. Vůně vás okouzlí tóny medového melounu, zralého jablka a jemných fialek, které vytváří příjemnou a komplexní kompozici.

Hladká a vyvážená chuť

Na patře se toto prosecco představuje jako suché a vyvážené, s hladkou a kulatou strukturou. Díky své lehkosti a hutné konzistenci je ideální volbou pro každou příležitost. V závěru zanechává dlouhotrvající dozvuk s tóny fialek a zralých jablekDoporučujeme podávat dobře vychlazené jako aperitiv nebo k lehkým pokrmům.

Recenze a hodnocení
Ještě není žádne hodnocení buďte první